Vicevi

 

11.

Dolazi mali Hercegovac iz škole a mati ga pita:
- Šta je bilo u školi, jesi li šta dobio?
- Dobio asa.
- A iz čega?
- Iz računa, i odjednom se svi ukućani utišaju, đe'š iz računa!
- Pa šta te pitalo?
- 2+2.
- I šta s' rek'o?
- Pet.
A did iz kantuna sobe viče:
- Malo!!!

12.

Im'o zeko polje marihuane i bio uvijek veseo. Dabar zavidio zeki i čekao priliku da ga ponizi i zezne. Jednog dana sjedi zeko sav jadan (bio je u velikom bedu nakon teške trave), sjedi on tako sam za šankom i pred njim dupli viski. Naiđe dabar i krene ga zajebavati. Zeko ne odgovara nego samo bulji u svoju čašu. Dabar naglo uzme zekinu čašu i iskapi je. Gleda zeko tužnim okicama i strašno tužnim glasom, više ko za sebe kaže:
- Pa, jeba te led, danas mi je stvarno loš dan! Ništa mi ne ide od ruke! Prvo probam pištoljem - nema metaka! Hoću se objesit - pukne konop, truo. Zadnjim parama kupim viski, stavim otrov u njega... i nemo'š vjerovat, ovaj mi ga papak popi!

13.

Im'o zeko polje marihuane i bio uvijek veseo. Ali nije on bio neki škrti zeko već pravi frend i uvijek je dijelio travu s prijateljima. Naiđe tako tovar, sjedne kraj zeke i podijele oni džoint. Krenu onako veselo kroz šumu i upadnu u neku rupu.
Sjede oni, smiju se i kad ih je džoja popustila kaže tovar: Nek se bar jedan od nas spasi. Ispruži kitu (a poznato je kako tovari imaju velike kite), i zeko se po njoj popne i izađe iz rupe.
Ali, kao što već rekosmo, nije on bio neki škrti zeko već pravi frend i uvijek je dijelio, osim trave i dobro i zlo s prijateljima. Zato on izvuče mobitel i zadnjim impulsima nazove šlep službu i ovi izvuku tovara.
Kad su ga poslije na televiziji hvalili on je samo skromno rekao:
- Tko nema obilni mora imat' mobilni!

14.

Im'o zeko polje marihuane i bio uvijek veseo. Ali nije on bio neki škrti zeko već pravi frend i uvijek je dijelio travu s prijateljima. Naiđe vrabac i malo poslije njega glista i podijeli zeko s njima džoju. Veseli oni tako i u neko doba će glista vrapcu:
- Đe si sokole sivi?, a vrabac će njoj:
- Đe si zmijo ljuta.
Zeko se samo tiho smješkao u svoj zečji brk i zadovoljno krivio duge uši.

15.

Im'o zeko polje marihuane i bio uvijek veseo. Ali nije on bio neki škrti zeko već pravi frend i uvijek je dijelio travu s prijateljima. Naiđe krava, pošla u kino i podijeli zeko s njom džoju. Stavila krava veliki šešir na glavu. Sjedi ona u kinu, gleda film, kad je odjednom konj iza nje potapša po ramenu i reče:
- Izvinite, gospođo, možete li skinuti taj veliki sombrero? 
A krava se dostojanstveno okrene i zgranuto reče:
- KONJ U KINU, KONJ U KINUUUU!!!!!!!

16.

Im'o zeko polje marihuane i bio uvijek veseo. Ali nije on bio neki škrti zeko već pravi frend i uvijek je dijelio travu s prijateljima. Naiđe medo iz šume i podijeli zeko s njom džoju. Krenu oni zajedno u šumu i nalete na neke kampere. Oni pobjegnu, a medo počne kopati po njihovim stvarima. I tako medo nađe veliki paket viagre i smaže cijelu kutiju. Krenu oni kući i počne se medi dizati kita. Kad mu je prigustilo počne jebavati sve na što naleti. Nakon dva dana naleti na liju. Počne on nju nagovarati i pristane lija. Nakon sexa pita medo liju:
- Kako je bilo?
Kaže lija:
- Sve je dobro samo si jako dlakav dole.
Medo pogleda i onako začuđeno kaže:
- U jebote, zaboravio sam skiniti zeku...

17.

Im'o zeko polje marihuane i bio uvijek veseo. Ali nije on bio neki škrti zeko već pravi frend i uvijek je dijelio travu s prijateljima. Iš'o on tako jednog dana prugom i naleti vlak i zgazi ga, al nije namrtvo! U bolnici ga smjeste u sobu s bikom. Kad će ti njemu jednog dana bik:
- Pa jebo ga ti zeko kako te nije sramota imaš tolike uši, a nisi čuo da nailazi vlak?!
A zeko potegne dim, nasmješi se i kaže:
- Stari pa ti imaš tolika muda a veterinari ti djecu prave!!

18.

Dvije krave pasu travu na dvije, žicom odvojene livade. Pasu one pasu i jedna pita drugu:
- Majke ti kakva je trava tamo kod tebe?
Ova druga odgovara:
- Super, hoćeš da ti smotam!!!
Zeko se samo tiho smješkao u zečji brk i zadovoljno krivio svoje duge uši.

19.

Im'o zeko polje marihuane i bio uvijek veseo. Ali nije on bio neki škrti zeko već pravi frend i uvijek je dijelio travu s prijateljima. Leži on tako ispod drveta u svom polju i gleda. Kad eto ti crvenkape. Skakuće ona tako livadom, bere cvijeće i travu. Ugleda vuka kako k'o pravi reoker fura na motoru i pomalo umorna pomisli da bi joj dobro došao prijevoz pa poviče:
- Vuče, vuče...!
Vuk se okrenu na trenutak i dobaci:
- Ma kurac vuče, zar ne čuješ kako trokira!!
Začuđeni zeko se samo tiho smijuljio.

20.

Im'o zeko polje marihuane i bio uvijek veseo. Ali nije on bio neki škrti zeko već pravi frend i uvijek je dijelio travu s prijateljima. Nabavio on papagaja, i tako jednog dana dođe kući i pored ćibe ostavi kesu trave. Nabr'o je za vučiji tulum. Ode zeko spavati i sanja on miris teške trave. Budi se zeko u neko doba, kad sami filteri od trave ostali, sve papagaj ispušio. Ljut k'o ris, kaže papagaju:
- Gašo, jeba te led, samo još jednom to uradi, počupat ću ti sve perje!
A Gašo, zajebani mali papagaj pogleda ga mutnim okicama i kljunom sam počne čupati perje pjevajući:
- Jebo perje, jebo perjeee...

Vicevi 1ViceviVicevi 3

gore